Broodje parmaham

Ingrediënten

 

Benodigdheden

  • springvorm 26cm

 

Ingredienten:

Voor 4 personen.

 

  • 1 pak Lu Bastogne/koffiekoeken
  • 1 blikje kersenvlaaivulling
  • 1/2 pakje roomboter
  • 1 zakje Klop-fix
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 150 gr witte bastardsuiker
  • 1/2 liter slagroom
  • 2 pakjes monchou

Bereidingswijze

De springvorm bekleden met bakpapier. De koffiekoeken fijn maken en de roomboter smelten.

De boter met de fijn gemalen koeken door elkaar mengen en verdelen over de bodem van de springvorm, en in de koelkast zetten.

Vervolgens de monchou met suiker en vanillesuiker losroeren. In een andere kom de slagroom stijf kloppen met het zakje Klop-fix. Het monchou mengsel door de stijf geslagen slagroom spatelen en verdelen over de koekjesbodem. De taart enkele uren in de koelkast laten opstijven.

Voor gebruik de kersenvlaaivulling over de taart verdelen.

 

 

TOP